Geef de naam op van de gebruiker zoals deze in het systeem voor het aanmelden bekend moet zijn. Deze naam kan alle vormen hebben, maar we raden u aan hier voor- en achternaam in te voeren van de betreffende gebruiker.
Geef de gebruikersnaam op, zoals deze ingevoerd dient te worden bij het aanmelden in het systeem. Hoewel deze gebruikersnaam alle vormen kan hebben die men wil, raden wij toch aan om de gebruikersnaam hetzelfde te houden als de persoonscode waarmee men inlogt in de zuil.

Voeg een wachtwoord toe.
Ken een bestaande rol toe aan de gebruiker door middel van het “Pull Down menu”. Selecteer de button "Opslaan" en de gebruiker wordt aangemaakt.

gebruiker teetime.png