Als u naar "agenda" gaat kunt u uw reserveringen wijzigen of blokken toevoegen. Uw agenda ziet er als volgt uit. Om een blok of reservering toe te voegen klikt u op een lege cel. Waarna een scherm verschijnt waarmee u een reservering of blok toe kan voegen.

Reservering of blok toevoegen

Een reservering kunt u eenvoudig toevoegen als u in onderstaand scherm (links) de gegevens invult van de leerling waarvoor u de les wil inplannen. Mocht u echter een blok willen toevoegen dan klikt u op "Of klik hier om een blok toe te voegen" en het scherm hieronder (rechts) verschijnt. Hier kunt u het blok wat u wilt toevoegen selecteren, met welke start- en eindtijd. In het tabblad "instellingen" kunt u aangeven of dit blok open of gesloten is voor inschrijven.

reservering toevoegen.pngblok toevoegen.png