Onder het tabblad "instellingen" kunt u een aantal instellingen wijzigen waaronder blokken, lessen, oefeningen en betaalwijze beheren.

Blok toevoegen

Als u naar blokken beheren gaat en op "nieuw blok" klikt kunt u een nieuw blok toevoegen.

blok toevoegen.png

Les toevoegen

Als u naar lessen beheren gaat en op "nieuwe les" klikt kunt u een nieuwe les toevoegen.

les toevoegen.png

Oefening toevoegen

Als u naar oefeningen beheren gaat en op "nieuwe oefening" klikt kunt u een nieuwe oefening toevoegen.

oefening toevoegen.png

Betaalwijze toevoegen

Als u naar betaalwijze beheren gaat en op "nieuwe betaalwijze" klikt kunt u een nieuwe betaalwijze toevoegen.

betaaloptie toevoegen.png