Pro kiezen

Als u ingelogd bent bij uw vereniging kunt u een keuze maken voor een van de pro's die aangesloten is bij uw vereniging door te klikken op het tabblad van die pro.

Tijd en datum selecteren

Daarna, als u in de agenda zit van de pro naar keuze, selecteert u een datum en tijd naar keuze die nog beschikbaar is. De beschikbare tijden zijn altijd aangegeven met de witte en lichtgrijze vlakken. In het voorbeeld hieronder betekent het donkergrijze vlak dat het over tijd in het verleden gaat; het blauwe vlak geeft een tiples aan; het groene vlak betekent dat er al een les geboekt is; het roze vlak geeft de pauze aan en het rode vlak geeft aan dat de pro niet beschikbaar is.

agenda pro.png

Les boeken

Als u een keuze heeft gemaakt voor een beschikbare tijd en datum, klikt u op dat vakje en onderstaand scherm verschijnt. Hier kunt u een keuze maken voor het soort les, oefening, een eventuele opmerking invoegen en aangeven of het een herhaling betreft. Als u al uw gegevens heeft ingevuld, klikt u op "opslaan" en de les komt in de agenda van de pro. Uw les is dus nu ingeboekt! Als bevestiging zult u ook nog een e-mail ontvangen van de geboekte les.

les boeken.png