Als u een les wil inboeken voor een bepaalde (gast)speler kan u dit gemakkelijk doen door uw e-mailadres in te voeren en dan komt de (gast)speler tevoorschijn.

proagenda reservering.png

Komt de (gast)speler niet  tevoorschijn dan kan het zijn dat deze speler een gast is en die voor de eerste keer een les komt volgen bij u. Om deze gast toe te voegen klikt u op "Gast". Het volgende scherm verschijnt dan. U kunt daar een aantal gegevens invoeren en daarna klikt u op "gast toevoegen en terug naar de reservering" zodat de les voor de gast wordt aangemaakt.

proagenda gast toevoegen.png