In het "product type" overzicht onder "hoofdbeheer" in de TeeTime module kunt u product types toevoegen. Om een product type toe te voegen klikt u op de knop "voeg product type toe". In het scherm wat dan verschijnt kunt u de naam van het product type invoeren en op "opslaan" klikken, het nieuwe product typekomt dan in het overzicht te staan.

Het product type is een verdichting van de producten die in het financiële gedeelte worden aangemaakt.