In het "banen" overzicht onder "hoofdbeheer" in de TeeTime module kunt u banen toevoegen. Om een baan toe te voegen klikt u op de knop "voeg baan toe". In het scherm wat dan verschijnt kunt u een aantal functies van uw nieuwe baan invoeren en als u daarna op "opslaan" klikt, komt de nieuwe baan in het overzicht te staan.

baan toevoegen.png

Daarna kunt u baanlussen toevoegen doormiddel van op het "plus icoon" te klikken achter de baan waarvan u een lus wil toevoegen. Deze lus komt onder "gekoppelde baanlus" te staan.