Om een relatie toe te voegen gaat men naar het tabblad “Toevoegen”. Afhankelijk van de autorisatie die is toegekend kan men hier een bedrijf, clublid, contact, gastspeler of vrije golfer in 6 stappen toevoegen.

Stap 1 Relatie type

Bij het aanmaken van een nieuw clublid vraagt het systeem naar enkele elementaire gegevens om een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken.

Stap 1 Relatie type

Stap 2 Relatie gegevens kopiëren

Gegevens van een bestaande relatie kunnen overgenomen worden. Voer de postcode en huisnummer in of selecteer een relatie en de gegevens worden opgezocht of kies voor het aanmaken van een lege relatie.

Stap 2 Relatie gegevens kopiëren

Stap 3 NAW gegevens

Stap 3 NAW gegevens

Stap 4 Overige gegevens

Stap 4 Overige gegevens

Stap 5 NGF gegevens

Invullen NGF gegevens. Als de homecourse Nee is dan vraagt het systeem om de homecourse te selecteren.

Stap 5 NGF gegevens

Stap 6 Clubgegevens

Stap 6 Clubgegevens