U kunt op 2 manieren een pas toevoegen aan een relatie:
  1. U kunt in het "relatieoverzicht" eerst de relatie zoeken waarvan u een pas wil toevoegen. In het overzicht wat dan verschijnt selecteer u bovenaan het "passen icoontje" . Daarna kunt doormiddel van het invullen van onderstaand formulier uw pas toevoegen.
  2. U kunt ook meteen naar het "passenoverzicht" gaan daar uw relatie selecteren en achter die relatie op het "pen icoontje" klikken. Hetzelfde onderstaande formulier verschijnt zodat u gemakkelijk uw pas kunt toevoegen.