Meld u aan bij het systeem door:

Uw NGF-pasje door de sleuf van de cardreader te halen ( dit is de gemakkelijkste manier)

of

met behulp van het elektronisch toetsenbord.

Toets met uw vinger op het "toetsenbord icoon" rechtsonder en het toetsenbord verschijnt waarmee u uw gebruikersnaam en wachtwoord in kunt voeren.
Selecteer met uw vinger het vakje met de "gebruikersnaam" en deze wordt vervolgens rood omlijnd. Voer met het toetsenbord uw gebruikersnaam in. Selecteer vervolgens met uw vinger het vakje van het "wachtwoord" en dit wordt eveneens rood omlijnd. Voer hier uw wachtwoord in. Daarna selecteert u met uw vinger de button "verder" en u wordt aangemeld aan het systeem

zuil aanmelden.png