Door op de knop "qualifying card" te drukken kunt u in 4 eenvoudige stappen een qualifying kaart aanvragen.
  • De eerste stap selecteert u de baan waarvan u de kaart wilt aanvragen met behulp van de button ‘Kies’ achter de betreffende baan.
  • De tweede stap selecteert u de tee waarmee u wenst te spelen.
  • De derde stap selecteert u de marker er verschijnt dan automatisch een scherm voor het middels elektronische toetsenbord invoeren van de persoonscode van uw marker.
  • De vierde stap vat de andere stappen nogmaals samen als u daarna op "ok" klikt wordt de kaart aangevraagd en krijgt u het nummer van de qualifying kaart. Dit nummer moet u overnemen op uw kaart.

zuil baan kiezen.pngzuil kies een tee.pngzuil quilifying kaart aanmaken.png