Als u op "score invoeren" klikt, krijgt u eerst een scherm te zien waarin u uw handicap zo nodig kunt aanpassen. Daarna komt de openstaande scorekaart in beeld. Dit kan een wedstrijd kaart betreffen, of een qualifying kaart (op volgorde van aanmaken).

Indien het een qualifying kaart betreft staat boven in beeld: Q-kaart en het kaartnummer. Indien het een wedstrijdkaart betreft ziet u de naam van de wedstrijd. Controleer dit om misverstanden te voorkomen. De 1e hole is automatisch geselecteerd, zoals u kunt zien aan de rode rand bij deze hole om het vakje score. Vul met behulp van de elektronische toetsen 1 t/m 9, en 0 de gemaakte score in van de betreffende hole.

De volgende hole zal automatisch geselecteerd worden. Indien uw score hoger is dan 9 kunt u 1 en het betreffende volgende nummer van de score direct achter elkaar intoetsen. Indien u een hole-in-one heeft gemaakt dient u deze 1 in te toetsen en het vakje van de volgende hole te selecteren. Let hierbij op de rode lijn. Indien u een No Return wilt opgeven, selecteert u dit vakje bovenin beeld.

Als u klaar bent met het invoeren van uw scores, sluit u af met de button "Opslaan".

zuil score invoeren.png