Als u in het hoofdmenu, naast de naam en de datum van de wedstrijd waarvoor u zich wil inschrijven, op het groene "i icoon" klikt krijgt u meer informatie over die wedstrijd en de mogelijkheid om u in te schrijven voor die wedstrijd.

Als u op de button "inschrijven" klikt, krijgt u een scherm te zien waarin u een voorkeur voor een starttijd kunt aangeven en eventuele wensen of opmerkingen door kunt geven. Als u daarna weer op de button "inschrijven" klikt bent u ingeschreven voor de wedstrijd.

zuil inschrijven wedstrijd.pngzuil inschrijven wedstrijd2.png