Het is belangrijk dat u altijd uitlogt als u klaar bent op de zuil. 

Indien u niet uitlogt kunnen anderen aan de zuil met uw gegevens werken. 

Indien het systeem een tijdje niet gebruikt wordt, wordt automatisch uitgelogd. U kunt zich zelf uitloggen door links van het menu op het "slot icoon" te klikken.