In de management rapportage kunt u onder andere een overzicht van het aantal teetime spelers, een financieel overzicht en een overzicht van het pas gebruik vinden. U kunt dit rapportage maken door in de navigatieboom naar "Management" te gaan en daarna naar "Management rapportage". Hier kunt u dan de periode selecteren waarvan u het rapportage wil aanmaken. Daarna klikt u op "Maak Management rapport" en het rapport verschijnt in een apart scherm.