In een les als "50 min 2 personen" kunt u de tweede (of eventueel nog meerdere) leerling ook administreren. Zo krijgt u een beter en vollediger beeld van alle leerlingen. Als professional heeft u altijd de mogelijkheid om extra leerlingen in te voeren (ook bij lessen als "50 min 1 persoon").


Wanneer u het mogelijk wilt maken dat ook uw leerlingen zelf kunnen opgeven wie de tweede leerling is, dient u dit aan te geven in de definitie van de les door de velden "Minimaal aantal personen" en "Maximaal aantal personen" in te vullen:In dit voorbeeld kunnen leerlingen de les "25 min. 2 pers." selecteren en daar 1 extra leerling (want Maximaal aantal personen staat op 2) aan toevoegen. Dit is altijd optioneel!


In het reserveringscherm in uw agenda kunt u als professional vervolgens aangeven dat - in het geval van meerdere leerlingen in een les - er per leerling wordt betaald:Er wordt dan eerst gekeken naar het veld "Prijs per leerling" in de definitie van de les, maar als deze niet is ingevuld zal de prijs worden berekend. Bij reserveringen gemaakt door leerlingen wordt er standaard betaald per les! De hoofdboeker is hiermee verantwoordelijk voor de reservering en dat de opgegeven extra leerlingen ook aanwezig zullen zijn. Als professional kunt u in uw agenda dus aanpassen indien er toch per leerling zal worden betaald.