Het versturen van mail via E-Golf4U is beperkt gratis. Wij hanteren een vaste berekening voor het versturen van mail. Indien u boven de limiet uitkomt worden de extra verstuurde mails berekend.


Per 1 januari 2017 zullen wij onderstaande prijsstaffel toepassen op de verstuurde mail welke wij u periodiek zullen factureren. Uiteraard kunt u met de efficiënte omgang binnen de mailfunctie nog steeds voldoende gebruik maken van het gratis versturen van mail.

  1. Verenigingspakket: 6000 gratis te versturen mails per kwartaal.
  2. Tee Time: 6000 gratis te versturen mails per kwartaal.
  3. Verstuurde mail boven deze limiet per 1000 stuks á €3,20 excl. btw.


Uw verbruik wordt per periode (kwartaal) berekend, periodes verrekenen wij niet met elkaar. Als u in een bepaalde periode minder mails heeft verstuurd kunt u uw niet gebruikte mails niet opsparen voor een volgende periode. U begint elke periode met een nieuw beginsaldo. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u reageren op deze e-mail of contact opnemen met onze helpdesk.


Tip: hoe controleert u uw verzendgedrag? In het verenigingspakket kunt u onder Communicatie / E-Mail de opbouw van uw mail verbruik terug zien. In de tabel ziet u de totalen en daaronder de verzonden mails met totale ontvangers. Onderstaand treft u een voorbeeld aan.