Het kan soms voorkomen dat u probeert een E-Golf4U website probeert te openen, bijvoorbeeld via de website van uw club en dat u hierbij een beveiligingsmelding krijgt.

Meestal is dit het geval bij iOS gebruiker, een Apple produkt.

Om dit te verhelpen dient u een instelling in de settings van het apparaat aan te passen.

Ga hiervoor naar Instellingen > Safari > accepteer Cookies ( Of blokkeer alle cookies <UIT>)

Met deze instelling zorgt u ervoor dat de leden website van E-Golf4U herkent wordt op uw telefoon/iPad op Notebook en dat de website goed werkt.