Het kan soms voorkomen dat u probeert een E-Golf4U website probeert te openen, bijvoorbeeld via de website van uw club en dat u hierbij een beveiligingsmelding krijgt.

Meestal is dit het geval bij iOS gebruiker, een Apple product.

Om dit te verhelpen dient u een instelling in de settings van het apparaat aan te passen.

Safari (Mac)

• Klik linksboven in de menubalk op Safari.
  • Klik op Voorkeuren.
  • Klik op het tabblad Privacy.
  • Wilt u alle cookies toestaan, zorg dan dat de optie 'Blokkeer alle cookies' niet geselecteerd is.
  • Klik linksboven in het venster op het rode bolletje om het venster te sluiten.

Safari - iOS

• Tik op Instellingen > Safari
  • Automatisch worden alle cookies toegestaan. Tik op de optie Blokkeer alle cookies > Blokkeer alles als u alle cookies wilt blokkeren.

Met deze instelling zorgt u ervoor dat de leden website van E-Golf4U herkent wordt op uw telefoon/iPad op Notebook en dat de website goed werkt.