De Golfagenda heeft als doel om op één plek de activiteiten-agenda voor de website te beheren. De activiteiten in de agenda worden automatisch opgehaald (bijvoorbeeld wedstrijden en starttijden) en daarnaast extra activiteiten handmatig toevoegen zoals bijvoorbeeld Algemene Leden Vergadering, Sinterklaas dag. De Golfagenda is dus niet een overzicht van de baanbezetting maar een agenda over de activiteiten op en rond de club.


Ga naar golfagenda.nl  (zonder www).


Nadat u ingelogd bent met de inloggegevens die u heeft verkregen na aanschaf van de golfagenda via support kunt u de agenda beheren. 


U komt in het dashboard terecht. Dit geeft de activiteiten aan die in de agenda zitten. 

De meeste activiteiten worden automatisch opgehaald zoals wedstrijden en sommige activiteiten worden handmatig toegevoegd zoals de "ALV".De agenda kunt u op bepaalde manieren tonen (Maand, week, dag en agenda=lijst). Verder kunt u een filter toepassen, bijvoorbeeld als u alleen de clubhuis activiteiten wil zien.


Bij Events kunt u zelf handmatige activiteiten toevoegen, bij Types kunt u zelf types (wedstrijden, events, clubhuis, ed.) aanmaken.

 

Op de website wordt meestal de agenda-view gepresenteerd: