Door de wedstrijdcommissie is er per spelvorm ingesteld of er mogelijkheden zijn voor de wedstrijdleiding om deelnemers direct in flights in te laten schrijven.


De wedstrijdcommissie staat het toe om, in deze wedstrijd, direct in te schrijven in een flight. Bij het aanmaken van de wedstrijd ziet u bij "inschrijven": Direct in flight inschrijven:  Ja


De wedstrijdcommissie staat het niet toe om, in deze wedstrijd, direct in te schrijven in een flight. Bij het aanmaken van de wedstrijd ziet u bij "inschrijven": Direct in flight inschrijven:  Nee


De wedstrijdcommissie stelt voor aan de wedstrijdleiding van de individuele wedstrijd om directe inschrijving in een flight niet toe te staan. Bij het aanmaken van de wedstrijd ziet u bij "inschrijven": Direct in flight inschrijven:   Ja  Nee  met de check op Nee. Dit kan de wedstrijdleiding dus overrulen!


De wedstrijdcommissie stelt voor aan de wedstrijdleiding van de individuele wedstrijd om directe inschrijving in een flight toe te staan. Bij het aanmaken van de wedstrijd ziet u bij "inschrijven": Direct in flight inschrijven:   Ja  Nee  met de check op Ja. Dit kan de wedstrijdleiding dus overrulen!


Indien er directe inschrijving in de flight mogelijk is, dient de wedstrijdleiding een aantal LEGE flights aan te maken in de wedstrijdindeling.

Wanneer de golfer zich inschrijft voor een wedstrijd waarbij direct in de flight kan worden ingeschreven, verschijnen er op de zuil de beschikbare flightnummers/-tijden om in te schrijven.Op de website zal het er, zoals hieronder afgebeeld, verschijnen.