Geef om een kaart aan te passen een linker muisklik op het "pen icoon" achter het betreffende team. Let op dat dit alleen mogelijk is zolang de wedstrijd nog niet is verwerkt. Zolang het vierkantje vooraan op de regel leeg is, is er nog geen score ingevoerd. Is er een paars vinkje dan is er al een score ingevoerd. Is er een groen vinkje dan is de wedstrijd, dus ook de kaart, verwerkt. Wil men dan nog iets aanpassen aan de kaart dan moet men eerst de wedstrijd terugdraaien.
Het overzicht van de kaart bestaat uit drie delen.
 

b2661d07-89bd-491c-9d77-f7d2bd76dc2c.png

 

Deel 1 informatie over de speler

  1. Klik op de naam van de speler (groen) om de relatiegegevens van de speler te bekijken.
  2. Mail een bericht naar de speler doorop de envelop te drukken.
  3. De wedstrijdleiding kan tijdelijk voor deze wedstrijd de speler een ander handicap geven. Druk dan op [wijzigen] achter het exacte handicap. Het werkelijke handicap van de speler wordt dan niet aangepast maar alleen het handicap voor deze wedstrijd wat alleen maar invloed heeft op de uitslag en niet op zijn handicap.

 

Deel 2 invoeren scores


Hier kunt u de behaalde scores invoeren.

 

Deel 3 status van de kaart

 

De vijf statussen hebben de volgende betekenis:
OK: De kaart is in orde. Dit is de standaard status.
No Score:    Deze status mag alleen gebruikt worden in een strokeplay wedstrijd. Het betekent dat de score niet telt voor de wedstrijduitslag maar nog wel voor de handicapverwerking. Als er in een strokeplay wedstrijd een score van 0 tussen zit wordt de status van de kaart automatisch op No Score gezet.
No return: De kaart is niet meer ingeleverd.
No show: De speler is niet op komen dagen. Er is niet gespeeld dus er is geen handicapaanpassing.
Disq:    De speler is gediskwalificeerd.