In het "passen" overzicht onder "hoofdbeheer" in de TeeTime module kunt u passen toevoegen. Om een pas toe te voegen klikt u op de knop "voeg pas toe". In het scherm wat dan verschijnt kunt u de naam, minimum en maximum gebruik van uw pas invoeren en op "opslaan" klikken, de nieuwe pas komt dan in het overzicht te staan.

pas aanmaken.png

Vergeet niet om ook de waarde van de pas aan te maken in baanbeheer, elke baanlus moet een waarde krijgen voor de pas om ervoor te zorgen dat deze afgeboekt wordt.